Cateringmeny

Olika cateringfirmor erbjuder olika slags mat och rätter på sin meny. Vissa har en väldigt specialiserad uppsättning av rätter som kan erbjudas, medan andra erbjuder rikliga möjligheter att anpassa vilka rätter vilken typ av mat skall som skall serveras på cateringmenyn i samband med fester och tillställningar. Vissa företag ger dig möjligt att i minsta detalj utöva bestämmande över hur maten skall tillagas och serveras. Vanligast är trots allt att en cateringmeny består av ett antal förutbestämda rätter från vilka du som kund kan göra dina val.  Samtidigt går det ofta att få önskemål som går utanför den ordinarie menyn uppfyllda.

Festmenyer

Mat välj ofta utifrån festtillfället. Större festligheter som bröllop och stora födelsedagar och speciella tillställningar, innebär vanligen en komplett meny med alla förrätt, huvudrätt, efterrätt och dessert som minimum, andra högtidliga tillfällen kan använda sig av en något mer sparsmakad cateringmeny.

Buffé

Cateringmenyer med många små olika bufférätter är vanligt förekommande. Denna typ av meny bjuder på möjligheten att kombinera ihop olika plockmat samt komponera tårtbufféer av diverse olika slag.

Högtidsmenyer

Smörgåstårtan är en typisk form av catering mat som passar utmärkt till diverse olika fester och minnestillställningar så som dop, konfirmation, student och begravning.  Menyn kan även rätta sig efter specifika högtidsdagar, vid jultid erbjuds julbord och vid påsk kan man beställa påskbord osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *